top of page

OM oss

Velkommen til Grønnåsenklinikken! Hos oss møter du fysioterapeuter med bred og god kompetanse innen trening, diagnostikk og behandling av muskel- og skjelettplager. Vi tar imot pasienter i alle aldre uansett aktivitetsnivå.  Idrettsutøvere, mosjonister og mindre aktive personer er alle hjertelig velkommen.

Hos oss jobber det både privatpraktiserende fysioterapeuter og fysioterapeut med driftstilskudd. Vi tilbyr kort ventetid og du behøver ikke henvisning for å komme til oss. Vår manuellterapeut kan henvise videre til spesialisthelsetjenesten, til radiologisk undersøkelse og sykemelde inntil 12 uker.

Vi ønsker å hjelpe deg til å nå dine mål og forbedre din livskvalitet. Du vil få hjelp og oppfølgning basert på en grundig undersøkelse. Fysioterapeutene på Grønnåsenklinikken samarbeider tett for å gi deg best mulig oppfølgning.

Vi tilbyr behandling som er forankret i evidensbasert kunnskap og søker stadig etter å utvikle vår kompetanse gjennom kursing og oppdatert vitenskapelig litteratur.

Vi vet at både langvarige- og akutte muskel- og skjelettplager kan preges av pasienters forståelse, livssituasjon og historie. Derfor har vi en helhetlig tilnærming til behandling og undersøkelse.

Et av våre hovedmål er å øke kunnskapsnivået blant pasientene om kropp og helse. Dette anser vi som en grunnstein i egen rehabilitering. 

Våre FASILITETER

UNDER UTVIKLING

bottom of page